Τελευταίες Ειδήσεις

Σε συνεχή επαφή ο Θανάσης Λιούτας με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για την οριοθέτηση των σεισμόπληκτων περιοχών του Νομού Τρικάλων


Σε συνεχή επαφή βρίσκεται ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, κ. Γιώργο Καραγιάννη, με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση του πρωτοβάθμιου και δευτεροβάθμιου ελέγχου σε όλες τις οικίες και σε όλα τα κτίρια σε περιοχές του Νομού μας, οι οποίες επλήγησαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου, καθώς και από τους ισχυρούς μετασεισμούς που ακολούθησαν.

 

Ο Γενικός Γραμματέας και τα αρμόδια στελέχη διαβεβαίωσαν τον κ. Λιούτα ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται και θα συνεχίζονται, καθώς και ότι είναι μια διαδικασία, η οποία θα συνεχιστεί για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

 

Ο κ. Λιούτας υπογράμμισε ότι θα πρέπει οι διαδικασίες να επιταχυνθούν, ώστε όσο το δυνατόν συντομότερα, να οριοθετηθούν και άλλες πληγείσες περιοχές του Νομού μας ως σεισμόπληκτες. Τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου διαβεβαίωσαν τον Τρικαλινό Βουλευτή ότι οι διαδικασίες θα συνεχιστούν απρόσκοπτα, ενώ επιπλέον σημείωσαν ότι ακόμη και στις περιπτώσεις που οικίες ή κτίρια είναι κλειστά αυτή την περίοδο, καθώς οι ιδιοκτήτες τους λείπουν από τα συγκεκριμένα χωριά, τότε οι ιδιοκτήτες θα μπορέσουν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση για έλεγχο όποτε επιστρέψουν στον συγκεκριμένο τόπο.

 

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε τα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την άψογη συνεργασία τους και τους συνεχάρη για την ετοιμότητα και τη βοήθεια που προσφέρουν στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.