Τελευταίες Ειδήσεις

Αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν πολίτες επικαλούμενοι πρώην Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας

 


Την γνωστή μέθοδο που εφάρμοσαν προ καιρού αδίστακτοι απατεώνες χρησιμοποίησαν χθες για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους Καλαμπακιώτες τηλεφωνικά.

Αυτή τη φορά επέλεξαν το όνομα του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Μετεώρων Χρήστου Παπαγεωργίου για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από δυο Καλαμπακιώτες με τους οποίους επικοινώνησαν τηλεφωνικά χωρίς τελικά να τα καταφέρουν παρά τις επίμονες προσπάθειες τους να πείσουν τα υποψήφια θύματά τους που όμως δεν τσίμπησαν.

Τα περιστατικά καταγγέλθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας από τους δυο Καλαμπακιώτες και ήδη διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των επίδοξων απατεώνων οι οποίοι χρησιμοποιούν τηλέφωνα χώρας του εξωτερικού και ως εκ τούτου δυσκολεύει το έργο των διωκτικών αρχών για τον εντοπισμό τους. 

Κατά συνέπεια γίνεται αντιληπτό ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πείθονται σε όσα τους λένε άγνωστοι μέσω τηλεφώνου επικαλούμενοι ονόματα ανθρώπων που ασχολούνται με τα κοινά και είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.