Τελευταίες Ειδήσεις

Ενίσχυση των ΚΥ Πύλης και Καλαμπάκας ζητάει ο ΧατζηγάκηςΤην άμεση ενίσχυση των Κέντρων Υγείας Πύλης και Καλαμπάκας ζητάει ο Χατζηγάκης μετά από επίσκεψη και ενημέρωση του εκεί, δεσμευόμενος ότι θα μεταφέρει τα προβλήματα στις αρμόδιες αρχές. Ο Μικέλης Χατζηγάκης άκουσε προσεκτικά για τις ελλείψεις από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όπως η έλλειψη σε ειδικευμένους γιατρούς, σε βοηθητικό προσωπικό που φροντίζουν την καθαριότητα και άλλες λειτουργίες των ΚΥ, ενίσχυσή υποδομών, κα.

 

Επίσης, η επίσκεψη Χατζηγάκη είχε και σημειολογικό χαρακτήρα καθώς ο ίδιος ο Μικέλης ήθελε να υπογραμμίσει την επαγγελματική επάρκεια και ευσυνειδησία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει έναν τιτάνιο αγώνα εδώ και 12 μήνες.

 

Τέλος, ο Χατζηγάκης τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ρόλου του κράτους σε ορισμένους κομβικούς τομείς όπως είναι η υγεία. Συγκεκριμένα δήλωσε πως το «κράτος δεν γίνεται να το θυμόμαστε μόνο όποτε το έχουμε ανάγκη. Αλλά οφείλουμε εξαρχής να φροντίσουμε για την ενίσχυση του και την εύρυθμη λειτουργία του. Ο ιδιωτικός τομέας πάντα θα έχει ρόλο – και οφείλει να έχει ρόλο – αλλά σε τομείς όπως η υγεία θα πρέπει να λειτουργεί επικουρικά προς το δημόσιο, όπως ισχύει στις Σκανδιναβικές χώρες».  Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.