Τελευταίες Ειδήσεις

Αγωνία για Ομάρ: «Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του»



Αλλαγή χρόνου με τον χειρότερο τρόπο έκανε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς μετά από ατύχημα στο σπίτι του, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.


Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, έχοντας εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπό του, αλλά και ζημιά στα μάτια του.


Σοκ για Ομάρ Ελαμπντελαουί! Βεγγαλικό «έσκασε» στα χέρια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Ο αντιπρόεδρος της Γαλατασαράι, Αμπντουραχίμ Αλμπαϊράκ, συγκλόνισε μάλιστα με την περιγραφή του για την κατάσταση της υγείας του Νορβηγού.


Οι δηλώσεις για τον Ομάρ

«Είμαστε όλοι πολύ στενοχωρημένοι. Περάσαμε όλοι μαζί την αλλαγή το χρόνου στην εντατική. Θέλω να πω όμως πως είναι εξοργιστικό και ντροπή κάποιοι να βγάζουν τέτοιες φωτογραφίες στα social media. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει οικογένεια και φίλους. Δεν έχουν καθόλου συνείδηση; Θα το κυνηγήσουμε μέχρι τέλους αυτό το θέμα».


Για την κατάσταση της υγείας του: «Κάποια βεγγαλικά έσκασαν στα χέρια του. Νομίζω πως συνέβη μεταξύ 21:00 και 22:00 το βράδυ. Μακάρι ο Θεός να σώσει τα μάτια του. Ο ίδιος έχει κανονικά επαφή με το περιβάλλον και μιλά με τους γιατρούς. Μίλησα μαζί του και με ευχαρίστησε. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν κλαμπ για να τον βοηθήσουμε. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του, προσευχόμαστε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.