Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας


 Αγαπητοί Συνάδελφοι και Καταναλωτές,

Όπως ανακοινώθηκε από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, ανοίγουν τα κομμωτήρια σε όλη τη χώρα, με δυνατότητα διευρυμένου ωραρίου (προαιρετικά) από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.
Ο Σύλλογος για άλλη μια φορά θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των συναδέλφων αλλά και των πελατών στο μέτρο των ραντεβού. Η επίσκεψη στα κουρεία και κομμωτήρια θα γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού, ώστε να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενο συγχρωτισμού, αλλά και με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων, πρώτα απ' όλα για να είμαστε όλοι ασφαλείς, αλλά και για να παραμείνει η αγορά ανοικτή και να αποτρέψουμε το καταστροφικό για όλους τους επαγγελματίες μέτρο της καραντίνας.
Επίσης:


Η μετάβαση σε κομμωτήριο, έπειτα από ραντεβού, θα γίνεται με την αποστολή SMS στο 13033, με τον κωδικό 2. Η μάσκα παραμένει υποχρεωτική για προσωπικό και πελάτες όπως υποχρεωτική είναι και η απόσταση των 2 μέτρων ανάμεσα στις θέσεις εργασίας.
Στα κομμωτήρια έως 100 τ.μ. θα επιτρέπονται ως τέσσερις θέσεις εργασίας με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα
Οι επιχειρήσεις οφείλουν κατά την ημερήσια έναρξη λειτουργίας τους, να συμπληρώνουν κατάλογο με τα ραντεβού των πελατών, ο οποίος θα επιδεικνύεται στα ελεγκτικά όργανα.
Προαιρετική λειτουργία την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου.

Σύλλογος Κουρέων-Κομμωτών Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.