Τελευταίες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός των υγειονομικών του ΓΝΤ



Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού στο Γενικό Νοσοκομείο των Τρικάλων. 


Όπως, αρχικώς, είχε προγραμματιστεί την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου εμβολιάστηκαν και οι τελευταίοι υγειονομικοί, που είχαν εκδηλώσει την θετική τους πρόθεση. 


Συνολικά, έχουν εμβολιαστεί 620 άτομα από το ΓΝΤ και πλέον η επιχείρηση "Ελευθερία" συνεχίζεται με τους εμβολιασμούς των υγειονομικών του ιδιωτικού τομέα.  


Από σήμερα άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ιδιωτών γιατρών της χώρας, που αναμένεται να γίνει οριζόντια, χωρίς προτεραιοποίηση ανάλογα με τις ειδικότητες και τον βαθμό επαφής τους με ασθενείς COVID, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Παραμένει άγνωστο αν θα δοθεί προτεραιότητα με ηλικιακά κριτήρια ή με βάση κάποιο υποκείμενο νόσημα.


Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας όσοι υγειονομικοί εργάζονται σε ιδιωτικές κλινικές στις οποίες έχουν αναπτυχθεί εμβολιαστικά κέντρα, θα εμβολιαστούν σε αυτά. Διαφορετικά, στα κέντρα του ΕΣΥ, ακολουθώντας την διαδικασία των ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr 


Στην ίδια πλατφόρμα από σήμερα θα κλείνουν το ραντεβού τους και όλοι οι υπόλοιποι ιδιώτες γιατροί, για τον εμβολιασμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.