Τελευταίες Ειδήσεις

Συναγερμός σε χωριό των Τρικάλων: Νοσούν με κορονοϊό 5 με 6 οικογένειες



Αύξηση του ιικού φορτίου έφεραν οι γιορτές σε χωριό των Τρικάλων. Ο λόγος για τα Μεγάλα Καλύβια που τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται δεκάδες κρούσματα κορονοϊού, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία σε κατοίκους και αρμόδιες αρχές.


Μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως επιβεβαιωμένα κρούσματα COVID-19 υπάρχουν σε τουλάχιστον 5 με 6 οικογένειες, με κάποια περιστατικά να νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Τρικάλων.


Μάλιστα κατάστημα του χωριού χρειάστηκε να κλείσει κάποιες μέρες λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος, προκειμένου να γίνουν όλα όσα ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις ημέρες των γιορτών, η απειλή του COVID- 19δεν φόβισε αρκετούς νέους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν σε σπίτι, όπου και εκεί έκανε πάρτι ο κορονοϊός.


Εντατικές περιπολίες - Τεστ την Κυριακή 10 Ιανουαρίου

Στο μεταξύ έντονη ήταν σήμερα και η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο χωριό, με εντατικές περιπολίες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πλατείες και γενικότερα σε δημόσιος χώρους.


Στο χωριό λειτουργεί γηροκομείο και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει καταγραφεί κανένα θετικό κρούσμα.


Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 11/01 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και η ομάδα της ΚΟΜΥ Τρικάλων θα βρεθεί στο χωριό για να γίνουν μαζικά rapid test και να διαπιστωθεί η εξάπλωση του ιού. Η διαδικασία θα γίνει στο χώρο του Δημαρχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.