Τελευταίες Ειδήσεις

Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας-κάθε μέρα click away 07:00-21:00

 


Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι λόγω των μέτρων και τη δυνατότητα να λειτουργήσουν οι εμπορικές μας επιχειρήσεις που το επιθυμούν μόνο με click away, δηλαδή εξ αποστάσεως παραγγελία ή/και αγορά και παραλαβή ή/και πληρωμή έξω από το κατάστημα και μόνο κατόπιν ραντεβού, το εορταστικό ωράριο δεν υφίσταται, καθώς το λιανικό εμπόριο επί της ουσίας παραμένει κλειστό. Αυτό που ισχύει είναι τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, ότι μπορούμε δηλαδή να λειτουργούμε με click away κάθε μέρα από τις 07:00-21:00 μέχρι και τις 7 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβάνονται και οι Κυριακές. Οπότε θεωρούμε ότι είναι σαφές ότι όσοι επιθυμούν και έχουν ραντεβού/παραγγελίες δύναται να είναι στις επιχειρήσεις τους.


Στέλνουμε μήνυμα στους καταναλωτές και πελάτες μας, να στηρίξουν την τοπική αγορά και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς και να προγραμματίσουν έγκαιρα τις αγορές τους ώστε να αποφύγουμε τυχόν συνωστισμούς σε αγορές της τελευταίας στιγμής.
Τέλος, ευχόμαστε στους συναδέλφους μας δύναμη και υπομονή, να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους όπως μπορούν και να μας βρει η νέα χρονιά με Υγεία. Ας στηρίξει ο ένας τον άλλον όπως μπορεί και με όποιον τρόπο, καθώς οι περισσότεροι περνάνε δύσκολες μέρες.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους.
Εκ μέρους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.