Τελευταίες Ειδήσεις

Κρίσιμες ώρες για τον π. Τρίκκης Αλέξιο – Θετικός στον κορονοϊό




Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο πρώην Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ.κ.Αλέξιος, ενώ αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα και από το μοριακό τεστ.


Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων νοσηλεύεται εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο πρώην Μητροπολίτης Τρίκκης Αλέξιος, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση καθώς υπέστη πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαίο το τεστ για covid-19.


Αφού στο rapid test διαγνώσθηκε θετικός, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην πτέρυγα covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.


Ο γεραρός μητροπολίτης που διανύει το 88ο έτος της ηλικίας του, την προηγούμενη εβδομάδα παρουσίασε δύσπνοια και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η εκ νέου μεταφορά του στο νοσοκομείο Τρικάλων, για να υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις από τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν.


Να αναφερθεί ότι ο γέροντας Αλέξιος τον προηγούμενο μήνα είχε μεταφερθεί ξανά στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με λοίμωξη του αναπνευστικού, όπου και νοσηλεύτηκε για δέκα περίπου ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.