Τελευταίες Ειδήσεις

Σκέψεις για να ανοίξουν τα εποχιακά από τη Δευτέρα




Στο άνοιγμα των εποχιακών καταστημάτων τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου προσανατολίζεται η κυβέρνηση, προκειμένου να μπορέσουν οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στολίδια. 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του real.gr το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι να δοθεί το πράσινο φως στα εποχιακά καταστήματα να λειτουργήσουν και ταυτόχρονα να μπορούν και τα σούπερ μάρκετ να πωλούν χριστουγεννιάτικα είδη.


Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν αφενός να λειτουργήσουν τα εποχιακά καταστήματα προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με μια ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή και αφετέρου οι καταναλωτές να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους.


Στέλεχος της κυβέρνησης μιλώντας στο real.gr τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σκέψεις να ανοίξουν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου άλλα καταστήματα όπως για παράδειγμα τα κομμωτήρια και τα εμπορικά.


Σε κάθε περίπτωση ακόμη και εάν ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα μετά τις 14 Δεκεμβρίου, αυτό θα γίνει κάτω από πολύ αυστηρές προϋποθέσεις.


Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ούτε καν συζήτηση δεν γίνεται μέχρι στιγμής για το άνοιγμα της εστίασης και όπως όλα δείχνουν εφόσον το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές εξελίξεις καφέ και εστιατόρια θα ανοίξουν από τις αρχές του χρόνου.


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται αύριο να ανακοινώσει τις προθέσεις της κυβέρνησης, για τη λειτουργία της αγοράς μέχρι το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.