Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Στο πλαίσιο λειτουργίας της ‘Ένωσης Ξενοδόχων νομού Τρικάλων με έδρα την πόλη της Καλαμπάκας, ως μέλη αυτής αλλά και ως προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, αποφασίζουμε και εγγράφως να γνωστοποιήσουμε προς όλους, τα λοιπά μέλη της ένωσής μας, τους συναδέλφους του τουριστικού κλάδου ευρύτερα αλλά και προς τους δημότες του Δήμου Μετεώρων, την κάθε εξέλιξη που προέκυψε κατά το τελευταίο δίμηνο, καθώς πολλές απόψεις εκφράστηκαν και διάφορες γνώμες σχηματίστηκαν.

Λόγω της ανάγκης για εκλογική διαδικασία, αποφασίσαμε να προβούμε σε εκλογές οι οποίες όμως ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων περί του covid-19. Ως εκ τούτου, προβήκαμε σε γενική συνέλευση για να καθορίσουμε προσωρινό Δ.Σ. καθώς υπήρχε η ανάγκη να «τρέξουν» οι όποιες υποχρεώσεις θα προέκυπταν…

Ξαφνικά, ενώ ως μέλη συναντηθήκαμε και ψηφίσαμε για κάποιες αποφάσεις ώστε αυτές να εγκριθούν ή να απορριφθούν, τις αμέσως επόμενες ημέρες πληροφορηθήκαμε από τον κ. Φαμίση Σωτήριο, τον τέως πρόεδρο, με σχετική επιστολή που προσκόμισε, ότι αποσύρεται από υποψήφιος στο νέο επικείμενο διοικητικό συμβούλιο.

Έγινε αντιληπτό και απολύτως σαφές ότι η απόφαση αυτή του κ. Φαμίση ήταν συνέπεια της αλαζονικής του διάθεσης να είναι πρόεδρος με το έτσι θέλω, καθώς μάλλον εκτίμησε ότι δεν ήταν αρεστός για να εκλεγεί και να ασκήσει τα καθήκοντα του προέδρου και στο μέλλον.  Φυσικά αυτό επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωσή του για τη δημιουργία ενός άλλου συλλόγου, με την ίδρυση του οποίου επιβεβαιώνεται η κάλυψη προσωπικών και άστοχων φιλοδοξιών χωρίς βέβαια να συντρέχει ο παραμικρός λόγος σχολιασμού.

Έχοντας βέβαια ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, ως Ένωση Ξενοδόχων με αμιγή σύνθεση και δίχως εκκρεμότητες σε προϋπολογιστικά και απολογιστικά ζητήματα που μας αφορούν, είναι υποχρέωσή μας να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες ενός εκπαιδευτικού – επιμορφωτικού προγράμματος  Erasmus στο οποίο θα συμμετάσχουν οι επιχειρήσεις – μέλη της ένωσης.

Όπως πολλοί γνωρίζετε, κατά τη διαδικασία υλοποίησης τέτοιων προγραμμάτων, απαιτείται και η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας για την έκδοση της οποίας χρειάζονται οι κωδικοί πρόσβασης στο taxisnet. Οι κωδικοί αυτοί ζητήθηκαν από τον τέως πρόεδρο κ. Φαμίση ο οποίος τους κατείχε, ως διαχειριστής και εκπρόσωπος της ένωσης.

Αγνοώντας όμως ο ίδιος ότι η Ένωση Ξενοδόχων δεν είναι τσιφλίκι του κάθε ξενοδόχου, τελικώς ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τους παραδώσει και φυσικά αυτομάτως εκτίθεται ανεπανόρθωτα τόσο σε εμάς τα μέλη όσο και σε όλους εσάς που έτυχε να διαβάσετε την επιστολή αυτή!

Ως εδώ και μη παρέκει!

Απλά και μόνο, όλοι μας να γνωρίζουμε βασικές έννοιες όπως η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και η ΗΘΙΚΗ, γιατί θα μας είναι χρήσιμες τόσο στην περίπτωση που αποφασίσουμε να επιχειρήσουμε σε κάτι όσο και αν χρειαστεί να συνεργαστούμε με κάποιον στο μέλλον…

Με εκτίμηση,

Εκ των μελών του προσωρινού Δ. Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.