Τελευταίες Ειδήσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο “Οι ερωτικές σχέσεις στους καιρούς της Πανηδημίας. Από τον «Έρωτα στα χρόνια της χολέρας» στο quarantexting της Covid-19” με τον Ψυχίατρο Χρίστο Χ. Λιάπη


Ήταν άνοιξη σχεδόν όταν ήρθες στη ζωή μου, μια περίεργη άνοιξη… Όλα ανθισμένα γύρω μου, με χρώματα που αρχίσανε να σκάνε μέσα μου, σαν χρωματιστά μπαλόνια γεμάτα συναισθήματα. Ο Φλορεντίνο Αρίσα το είχε διαβάσει κάποια φορά: «Ο έρωτας γίνεται μεγαλύτερος και πιο ευγενικός μέσα στις καταστροφές».

(Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές)

 

Την επιστημονική παρουσίαση του θέματος, από τον Ψυχίατρο, Διδάκτορα του Παν/μίου Αθηνών  και Πρόεδρο του ΚΕΘΕΑ, Χρίστο Χ. Λιάπη, μαζί με σχόλια για την επιδείνωση και ανάδυση τόσο ψηφιακών όσο και γενικότερων εξαρτητικών συμπεριφορών που υποδαυλίζονται ή πυροδοτούνται από την καραντίνα, όπως το quarantexting, θα συνοδεύσει η ανάγνωση από την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν, συνδυασμού αποσπασμάτων από το αναφερόμενο στον τίτλο της εκδήλωσης μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές και από γραπτή-ψηφιακή επικοινωνία συναισθηματικώς ευάλωτων συνανθρώπων μας, εν μέσω καραντίνας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 18:00 μ.μ. στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/85448933834

Meeting ID: 854 4893 3834

Passcode: 1

 

 

                                                                                          Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.