Τελευταίες Ειδήσεις

Σοκ στο νοσοκομείο Τρικάλων : πάνω από 27 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊόΗ ταχύτατη κάλυψη και των δύο κλινικών Covid, η αυξημένη θετικότητα στην κοινότητα και ο κίνδυνος που ελλοχεύει για κορεσμό του νοσοκομείου Τρικάλων , δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα.


Εκτός από τους ασθενείς έντονη ανησυχία υπάρχει για την εμφάνιση κρουσμάτων μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες 12 γιατροί [ 8 ειδικευόμενοι και 4 ειδικοί ] έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό.


Άσχημες οι εξελίξεις στο νοσηλευτικό και το παραϊατρικό προσωπικό όπου έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό περισσότεροι από 15 εργαζόμενοι.


Σχετικά με τους ασθενείς , από τις δύο κλινικές Covid με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα υπάρχει και η “κλινική των υπόπτων περιστατικών” στην οποία και εδώ υπάρχουν θετικά κρούσματα.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Βάϊος Τάσιος δήλωσε στην TrikkiPress :


“Κάθε μέρα ο αριθμός των συναδέλφων που νοσούν από κορονοϊό αυξάνεται ανησυχητικά [ήδη 12 γιατροί] . Ευχόμαστε σε όλους περαστικά και αγωνιούμε για την υγεία τους. Προγράμματα εφημεριών τινάζονται στον αέρα και τρέχουμε την τελευταία στιγμή να μπαλώσουμε τα κενά. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αλήθεια , επειδή ακούω για χιλιάδες προσλήψεις για τον κορονοϊό , μπορεί να μας πει κάποιος που βρίσκονται ακριβώς αυτοί οι συνάδελφοι; Όχι τίποτα άλλο. Επειδή εμείς δεν τους βρίσκουμε. Πρέπει να πάρουν μέτρα έστω και τώρα , θα καταρεύσουμε.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.