Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΄΄Eφτά χρόνια πέρασαν από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα - Killah P από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά΄΄


Στις 18 Σεπτέμβρη συμπληρώνονται 7 χρόνια
από εκείνο το βράδυ που ο Παύλος Φύσσας έπεφτε νεκρός στο Κερατσίνι από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Ρουπακιά, δολοφονημένος από το ναζιστικό τάγμα εφόδου της Νίκαιας.

Στις 7 Οκτώβρη μετά από 5,5 χρόνια ολοκληρώνεται η δίκη της Χ.Α με την ανακοίνωση της απόφασης από την έδρα. 

Απαιτούμε την καταδίκη της ηγεσίας της Χ.Α και του αρχηγού της Μιχαλολιάκου. Η Χ.Α είναι εγκληματική οργάνωση, με ιεραρχία και τάγματα εφόδου  που υπακούν σε άνωθεν εντολές. Δεν πρόκειται να αποδεχτούμε μια απόφαση  που θα ρίχνει την ηγεσία "στα μαλακά", θα "δικαιώσει" τους ναζί, θα τους επανανομιμοποιήσει πολιτικά και θα τους επιτρέψει την επιστροφή τους στο προσκήνιο με τα 8 εκατομμύρια από την κρατική χρηματοδότηση στην τσέπη.

Σε μια περίοδο που η Άκρα Δεξιά και ο φασισμός κερδίζουν έδαφος σε Ευρώπη και Αμερική, εμείς, οι χιλιάδες, που τόσα χρόνια στεκόμαστε απέναντι στο σκοτάδι και το πολεμάμε, φωνάζουμε δυνατά.

 Θέλουμε να ζήσουμε σε μια κοινωνία ελεύθερη, όπου κάθε ζωή είναι ιερή και οι άνθρωποι είναι ίσοι ανεξάρτητα από το χρώμα που έχει το δέρμα τους, από την καταγωγή τους ή την σεξουαλική τους προτίμηση.

Είμαστε όλοι και όλες διαφορετικοί, είμαστε όλοι και όλες ίσοι και θέλουμε να περπατάμε με ασφάλεια στον δρόμο, χωρίς τον φόβο του ρατσιστή και του φασίστα.

                                                                                       ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

                                                                                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                      

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.