Τελευταίες Ειδήσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ


   Ο


Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας Χρήστος Καραγεώργος καθώς και η Προϊσταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας Νούσιου Ευτυχία, ευχαριστούν ιδιαίτερα το Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Θώμο Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Φωλίνα Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τσίκαρη Βασίλειο καθώς και όλο το τεχνικό προσωπικό του Δήμου για την πολύτιμη αρωγή τους, που συνέβαλε στην αποπεράτωση των εργασιών μεταστέγασης του 2ου Νηπιαγωγείου Καλ/κας από την Κωνστάντιο Σχολή εντός του 2ου Δημ. Σχολείου Καλ/κας, που πλέον ως Σχολικές Μονάδες συστεγάζονται.

  Ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, οργάνωσε και υλοποίησε όλες τις απαραίτητες τεχνικές παρεμβάσεις που απαιτούνταν ώστε οι νέοι πρωτοερχόμενοι μαθητές των προνήπιων-νήπιων να στεγάζονται σε νέες σύγχρονες λειτουργικές εκπαιδευτικές αίθουσες.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος κατά τη διάρκεια του περασμένου σχολικού έτους προχώρησε επιπλέον σε πολλά αναγκαία έργα ανάπλασης και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου της σχολικής μονάδος μας, τη διαμόρφωση της 2ης εισόδου με επίστρωση με πέτρες από την πλευρά των Δικαστηρίων, την επισκευή σκεπής, την ολική εξωτερική αντικατάσταση επιχρισμάτων λόγω αποκόλλησης σοφάδων της ανατολικής πλευράς του κτιρίου (στενό Μ. Γκίκα), κατασκευή σκέπαστρων και επιπλέον εργασίες αποκατάστασης ιδιαίτερων προβλημάτων, συμβάλλοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών και τη δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος του τρέχοντος σχολικού έτους 2020-21.

  Ευελπιστούμε στην συνέχιση της καλής συνεργασίας και την υποστήριξη της Δημοτικής αρχής όχι μόνον για τη σχολική μονάδα μας, αλλά και για όλα τα σχολεία του Δήμου, με στόχο η συνεργασία και οι τεχνικές παρεμβάσεις να αναβαθμίσουν τις σχολικές μονάδες της περιοχής μας, επιτελώντας ένα κοινωνικό έργο με ευαισθησία και όφελος προς τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του 2ου Δημ. Σχολείου Καλαμπάκας

Χρήστος Καραγεώργος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.