Τελευταίες Ειδήσεις

Δυο κρούσματα τουριστών σήμαναν συναγερμό στο ΚΥ Καλαμπάκας-Διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων

 


Συναγερμός σήμανε λίγο πριν στο Κέντρο υγείας Καλαμπάκας με την πληροφορία ότι μεταφέρονται δυο  άτομα με κορωνοϊό.

Πράγματι λίγο μετά τη μια το μεσημέρι ασθενοφόρο έφθασε στην είσοδο του ΚΥ μεταφέροντας ζευγάρι Γάλλων τουριστών οι οποίοι εισήλθαν στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και στα τέστ που υποβλήθηκαν στυο αεροδρόμιο τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικοί στον covid-19.

Αμέσως ο ΕΟΔΥ έδωσε εντολή για ενημέρωση των δυο Γάλλων οι οποίοι εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο του Καστρακίου όπου είχαν καταλύσει όπου έφθασε εσπευσμένα ασθενοφόρο με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τους διασώστες με τις απαραίτητες στολές που τους παρέλαβαν και τους μετέφεραν αμέσως στο Κέντρο Υγείας  όπου έγιναν όλα τα απαραίτητα που ορίζει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τα ζευγάρι των Γάλλων τουριστών έδειχνε καλά στην υγεία του και δεν παρουσίαζε κάποια συμπτώματα αλλά κατόπιν επικοινωνίας με το κέντρο του ΕΟΔΥ δόθηκε εντολή να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Τρικάλων για περαιτέρω έλεγχο και νοσηλεία.

Σημειώνεται τέλος ότι βάσει των όσων προβλέπονται αναμένεται να κλείσει το κατάλυμα στο Καστράκι όπου διέμεναν και δόθηκε εντολή για ιχνηλάτηση προκειμένου να εξεταστούν όσοι ήλθαν σε επαφή με το νεαρό ζευγάρι των Γάλλων.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.