Τελευταίες Ειδήσεις

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια ΙΕΚ



Την παράταση υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021, μέχρι τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 10:00 π.μ., ανακοινώνει η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης.


Η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης γίνεται στην ιστοσελίδα https://diek.it.minedu.gov.gr.


Για τη δημιουργία του λογαριασμού χρειάζεται ένα ενεργό e-mail, το ΑΜΚΑ και ο αριθμός ταυτότητας/διαβατηρίου. Για οποιαδήποτε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Δ.ΙΕΚ τηλεφωνικά ή με e-mail.


Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής καταρτιζομένων που προβλέπεται στον Κανονισμό λειτουργίας.


Οι ειδικότητες που τελικά θα προσφερθούν στα ΔΙΕΚ και θα λειτουργήσουν κατά το χειμερινό εξάμηνο, θα λάβουν οριστική έγκριση λειτουργίας εφόσον συγκεντρωθεί ικανός αριθμός (τουλάχιστον 15) ηλεκτρονικών αιτήσεων – εγγραφών.


Να θυμίσουμε πως το Δ.Ι.Ε.Κ. Αγρινίου προγραμματίζει τη λειτουργία οκτώ (8) νέων ειδικοτήτων για το χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος έτους κατάρτισης.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται έως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10 π.μ. να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://diek.it.minedu.gov.gr για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στην ειδικότητα που επιθυμούν να εγγραφούν.


Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι 10:00 – 16:00 τις εργάσιμες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.