Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: ΄΄ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ΄΄

 


Συνεχίζει τις εξορμήσεις η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και επαφής με τον κόσμο καθώς και της διεύρυνσης του κόμματος.

 Έτσι, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον βουλευτή Σ. Παπαδόπουλο, τους πρώην βουλευτές Π. Δριτσέλη και Χ. Σιμορέλη και τα μέλη της Ο.Μ Καλαμπάκας Α. Αθανασούλα, Β. Μεσημέρη και Π. Χαρτοπούλου, επισκέφτηκαν τον Άγιο Δημήτριο Καλαμπάκας όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα με τους πολίτες να εκφράζουν τις αγωνίες τους  και να εκθέτουν τους προβληματισμούς τους στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους ετέθησαν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που αφορούν στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Ο στόχος για ανάδειξη όλων των κρίσιμων θεμάτων που απασχολούν το Νομό θα συνεχίσει να είναι πρώτη προτεραιότητα για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ στα Τρίκαλα για αυτό και οι περιοδείες των στελεχών συνεχίζονται με ένταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.