Τελευταίες Ειδήσεις

Η Efa Energy και στα Τρίκαλα


Στην πόλη των Τρικάλων λειτουργεί πλέον ένα ακόμη κατάστημα της Efa Energy της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής φυσικού αερίου.

Το κατάστημα της Efa Energy άνοιξε και λειτουργεί στα Τρίκαλα στην οδό Κονδύλη, στο ύψος της κεντρικής πλατείας και το προσωπικό του είναι έτοιμο να σας παράσχει κάθε χρήσιμη συμβουλή για το σπίτι και την επιχείρησή σας.

Οπότε και οι Τρικαλινοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνονται άμεσα από τον μόνο εξειδικευμένο πάροχο φυσικού αερίου στην ελληνική αγορά την Efa ENERGY που δραστηριοποιείται στην αγορά του φυσικού αερίου για περίπου δυο δεκαετίες προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στους καταναλωτές.

Με άρτια στελέχωση και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό η Efa Energy είναι έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να δώσει λύσεις σε αυτό που ζητάτε στην αρχή της Κονδύλη στα Τρίκαλα-κεντρική πλατεία- ώστε να δίνετε λύσεις σε ότι σας απασχολεί στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Εσείς απλά επισκεφτείτε το νέο κατάστημα των Τρικάλων και απολαύστε τις εξαιρετικές της υπηρεσίες χωρίς άγχος και χάσιμο χρόνου...

Efa Energy...τώρα και στα Τρίκαλα για τη δική σας εξυπηρέτηση...Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.