Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗΘέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές που με πολύ κόπο έκαναν πραγματικότητα την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Παρά τις ιδιαιτερότητες της φετινής χρονιάς, τα παιδιά μας δεν το βάλανε κάτω και συνεχίζουν στον δρόμο για να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Τους το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ και τους γονείς των παιδιών που γνωρίζω πως βρίσκονται στο πλευρό τους κάθε στιγμή και κάνουν ότι θυσία χρειαστεί για το μέλλον τους, αλλά και τους εκπαιδευτικούς που τους μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις για να μπορέσουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Όμως, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε εκείνα τα παιδιά που είτε δεν κατάφεραν να εισέλθουν σε κάποια σχολή, είτε δεν εισήλθαν στην σχολή της πρώτης επιλογής τους. Να ξέρουν πως το μέλλον δεν σταματά μέσα από εξεταστική διαδικασία. Ευκαιρίες στη ζωή τους θα υπάρξουν πολλές και με την βοήθεια των δικών τους ανθρώπων είμαι βέβαιος πως θα κάνουν την σωστή επιλογή.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη στιγμή για την ανθρωπότητα, τα παιδιά μας μας δείχνουν το δρόμο. Και εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε και να τον ακολουθήσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.