Τελευταίες Ειδήσεις

Τα μοναδικά Μετέωρα που μάγεψαν Ρόκκο και ΑσλανίδουΟι δύο πολύ δημοφιλείς τραγουδιστές Στέλιος Ρόκκος και Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκαν στα Τρίκαλα με αφορμή το γαμήλιο πάρτυ της οικογένειας Σαράντη για τον γάμο του γιού τους Στέλιου με την αγαπημένη του Βιβή Σδρένια. 

Όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει οι δύο καλλιτέχνες στα social media, οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες τους έδωσαν την ευκαρία να συνδυάσουν "το τερπνόν μετά του ωφελίμου". 


Το διήμερο της παραμονής τους στα Τρίκαλα αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση, αλλά και για μια μικρή απόδραση στους ιερούς βράχους των Μετεώρων, που πάντα στέκουν επιβλητικοί προκαλώντας θαυμασμό και δέος. 

Έτσι, λοιπόν, κρατώντας την δική τους στιγμή σε μια φωτογραφία, λίγο πριν την δύση του ήλιου που προσφέρει ένα μαγευτικό θέαμα, την μοιράστηκαν με τους φίλους και τους θαυμαστές τους.

Μάλιστα η Μελίνα Ασλανίδου σχολιάζει για την φωτογραφία της "Ξυπόλητη στα Μετέωρα να γεμίσει όλη η ύπαρξη με αυτή την μεγαλειώδη ενέργεια. ΕΛΛΑΔΑ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.