Τελευταίες Ειδήσεις

Μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων, εργαζόμενη μητέρα, συγκέντρωσε 16.953 μόρια στις πανελλαδικέςΜε ιδιαίτερη χαρά και με την συγκατάθεσή της δημοσιεύουμε τη μεγάλη επιτυχία της μαθήτριάς μας Μαρίας Μούσιου, του Τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Συγκέντρωσε 16.935 μόρια και με την επίδοσή́ της αυτή́ περνά σε όλες τις Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές του ΤομέαΠληροφορικής.

Η επιτυχία της έχειιδιαίτερησημασίακαθώςείναιεργαζομένη μητέρα και δεν είχε καμίαάλληβοήθεια εκτός από́ αυτή́ που έλαβεαπό́ τους καθηγητές του σχολείου.  Η μαθήτριααρίστευσε στο μάθημα«Δίκτυα Υπολογιστών»γράφονταςένατέλειο 100 και πλησίασε το άριστα στο μάθημα«Προγραμματισμός Υπολογιστών».


Συγχαίρουμε θερμά τη Μαρία Μούσιου για την μεγάλη επιτυχία της καθώς και όλους τους υποψήφιους του σχολείου μας για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά τους. Ανάμεσά τους θα υπάρξουν και άλλοι επιτυχόντες στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτό αποδεικνύει ότι η γνώση και η μόρφωση δεν έχουν ηλικία και επιπλέον οι οποιεσδήποτε δυσκολίες της ζωής είναι πολύ μικρές μπροστά στα ανθρώπινα όνειρα.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στήριξαν τους υποψήφιούς μας στη μεγάλη τους προσπάθεια με τα μαθήματα και την καθοδήγησή τους.Από τη Διεύθυνση του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.