Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεδρίασε το ΔΣ Μετεώρων δια ζώσης

Με την άρνηση εγκατάστασης ανεμογεννητριών στον Ασπροπόταμο εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όπως είπε για το θέμα ο Δήμαρχος Μετεώρων στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του ΔΣ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αλοιωθεί το φυσικό περιβάλλον της περιοχής την ώρα που μέλη του Δικτύου πραγματοποίησαν έξω από το χώρο της συνεδρίασης συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Πέραν αυτού συζητήθηκε το θέμα με τα δυο κρούσματα του κορονοϊου στην Χρυσομηλιά με τον Δήμαρχο να σημειώνει πως κράτησε χαμηλούς τόνους για το θέμα προκειμένου να μην δημιουργηθεί πανικός ενώ ο κ. Σινάνης ζήτησε ενημέρωση από ειδικούς ώστε να μην στοχοποιούνται οι κάτοικοι του χωριού.
Ο κ. Σινάνης είπε ότι η δημοτική του αρχή δεν άφησε χρέη στην ΔΕΥΑΜ χαρακτηρίζοντας ψεύτη τον Δήμαρχο με τον κ. Αλέκο να απαντάει ότι αυτά παρέλαβα.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαμιχαήλ είπε πως θα μπορούσαν να γίνονται τηλεδιασκέψεις για να μην μείνει το Δ.Σ. μόνο στις δια περιφοράς συνεδριάσεις και χαρακτήρισε σημαντικό το θέμα αποκομιδής απορριμμάτων και μάλιστα με μικρή έκπτωση από τον ανάδοχο, κάτι που φυσικά δεν αποτελεί μομφή όπως υπογράμμισε.
Η συνεδρίαση του σώματος ολοκληρώθηκε με συζήτηση και λήψη αποφάσεων για μια σειρά θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.