Τελευταίες Ειδήσεις

Αισιοδοξία Μπουτίνα για τον τουρισμό στην Θεσσαλία

Αισιόδοξος αλλά με την προϋπόθεση τήρησης των πρωτοκόλλων ασφαλείας απ΄όλους για την τουριστική κίνηση στην Περιφέρεια  Θεσσαλίας εμφανίστηκε με συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας τονίζοντας ότι ήδη από πλευράς των αρμοδίων του τμήματος τουρισμού έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα ότι ενδεχομένως προκύψει.

Δήλωσε ικανοποιημένος για την σχετική καμπάνια προβολής της περιοχής για το φετινό καλοκαίρι τονίζοντας ότι υπάρχει άμεση και άριστη συνεργασία με όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού οι οποίοι θέλουν  να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους και να επιστρ
έψουν σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Στα μέτρα προβολής της περιοχής Τρικάλων εντάσσεται και το σχετικό βίντεο του τοπικού Τουριστικού Φορέα όπως είπε ο κ. Μπουτίνας που είναι άκρως κατατοπιστικό για τους επισκέπτες που θα έλθουν στο νομό.
Καταλήγοντας κάλεσε όλους να δώσουν μαζί τον αγώνα για την στήριξη της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας με την υπευθυνότητα που είναι επιτακτική ανάγκη για την επιτυχία του κοινού στόχου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.