Τελευταίες Ειδήσεις

Υπέκυψε η Καλαμπακιώτισα που έπεσε από τον 1ο όροφο


Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της η ηλικιωμένη που έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τον πρώτο όροφο πολυκατοικίας όπου διέμενε στην Καλαμπάκα.
Η άτυχή γυναίκα Μ.Α. παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Τρικάλων όπου διακομίστηκε από το ΚΥ Καλαμπάκας δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε εξ αιτίας των βαρύτατων τραυμάτων που υπέστη κατά την πτώση της.
Πτώση Καλμπακιώτισας στο κενό 
Σοβαρά τραυματίστηκε μια ηλικιωμένη Καλαμπακιώτισα λίγοπριν  τις 10.00 πέφτοντας από τον 1ο όροφο οικίας όπου διέμενε.
Ειδικότερα η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες επιχείρησε να κατέβει από τον πρώτοι όροφο του σπιτιού της με εξωτερικό ασανσέρ όταν για άγνωστους λόγους βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά.
Αμέσως περίοικοι που αντιλήφθηκαν την πτώση της ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και την μετέφερε εσπευσμένα στο ΚΥ Καλαμπάκας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και ακολούθως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της για περαιτέρω φροντίδα και νοσηλεία.
Παράλληλα άνδρες του ΑΤ Καλαμπάκας μετέβησαν στο σημείο της πτώσης και διενεργούν έρευνες για τις συνθήκες του σοβαρού ατυχήματος ενώ εικάζεται πως πιθανόν να μπλοκάρισε η πόρτα του ανελκυστήρα με συνέπεια την πτώση της ηλικιωμένης.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.