Τελευταίες Ειδήσεις

Εύσημα από τον Μάκη Εσκίογλου στον Αιμοδοτικό Σύλλογο Φαρσάλων




Τα εύσημα για το σπουδαίο έργο που επιτελούν εδώ και δεκαετίες στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων και όχι μόνο, έδωσε την Τετάρτη ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στα μέλη της διοίκησης του Αιμοδοτικού Συλλόγου Φαρσάλων, στο πλαίσιο εθελοντικής αιμοδοσίας που έλαβε χώρα στην πλατεία Δημαρχείου της πόλης, με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΚΠΑ του Δήμου Φαρσάλων.
Ο κ. Εσκίογλου μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Δαμιανό, την αντιδήμαρχο κ. Σοφία Χατζηπλή και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου, τους γιατρούς, αλλά και εθελοντές αιμοδότες, με τον Δήμαρχο να εστιάζει στη «διαχρονική προσφορά ενός από τους πλέον ιστορικούς, δυναμικούς και πολυδραστήριους αιμοδοτικούς συλλόγους ολόκληρης της χώρας» και να συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή αιμοδοσία.

Μία ακόμη αιμοδοσία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω της μεγάλης συμμετοχής εθελοντών. «Είναι ένα ακόμη ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας το οποίο εκπέμπουν τα Φάρσαλα μέσω του αιμοδοτικού εθελοντισμού. Και θα το ξαναπώ, πως είμαι υπερήφανος καθώς βλέπω ότι το φιλότιμο σε αυτή την πόλη και σ’ αυτή την επαρχία περισσεύει» κατέληξε ο Δήμαρχος Φαρσάλων.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.