Τελευταίες Ειδήσεις

Πόλος έλξης το BALCONE DEL LAGO και για τον δήμαρχο Μετεώρων






Λίμνη Γκιτζή – Ένας επίγειος παράδεισος δίπλα στα Τρίκαλα!
Ελάχιστα χιλιόμετρα από τα Τρίκαλα, στο μικρό Κεφαλόβρυσο η λιμνούλα, και το Balcone del Lago, το νέο bar-restaurant  είναι πλέον έτοιμοι να δεχθούν τους επισκέπτες και τους φυσιολάτρες.



Τα χρώματα «φυλακίζουν» την ματιά. Η ομορφιά εντυπωσιακή. Γαλήνη και ηρεμία… Οι πηγές αναβλύζουν νερό και οι φυσαλίδες φθάνουν μέχρι την επιφάνειά της λίμνης δίνοντας μία αίσθηση μοναδικότητας.
Οι πηγές αναβλύχουν νερό και οι φυσαλίδες φθάνουν μέχρι την επιφάνειά της λίμνης δίνοντας μία αίσθηση μοναδικότητας, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν οι πάπιες, αγριόπαπιες κι άλλα υπέροχα πουλιά που συναντά κάποιος εδώ.


Για όλους αυτούς τους λόγους το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος επισκέφτηκε την Λίμνη Γκιτζή.

Ο κ. Αλέκος ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Λίμνης Γκιτζή κ. Δημήτρη Καμπλιώνη, όπου εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά αλλά και από την γαλήνη και την ηρεμία που σου προσφέρει το περιβάλλον.


Το Balcone del Lago, το νέο bar-restaurant των Τρικάλων όπως φαίνεται θα γίνει πόλος έλξης όχι μόνο για τους Τρικαλινούς αλλά και για τους Καλαμπακιώτες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.