Τελευταίες Ειδήσεις

Με έντονο Τρικαλινό χρώμα νέα μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της Αθήνας


Με έντονο Τρικαλινό χρώμα νέα μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της Αθήνας

Νέες «αφίξεις» στον κλάδο του τουρισμού και δη στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες προστίθενται στην καρδιά της πρωτεύουσας. Ο γνωστός επιχειρηματίας Σάκης Μπουλούμπασης με καταγωγή από την Οιχαλία και με μεγάλη αλυσίδα εστιατορίων στην Ευρώπη αποφάσισε να συνεχίσει τις επενδύσεις στην Αθήνα και τα Τρίκαλα. Πρόκειται για μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Σταδίου 58 και Αιόλου 103. Η ανέγερση του κτηρίου χρονολογείται περί τα τέλη του 19ου αιώνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο, αποτελώντας χαρακτηριστικό δείγμα του Αθηναϊκού νεοκλασικισμού. Πρόκειται για μια από τις πλέον πολυσύχναστες και εμπορικές περιοχές του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sotiris Bletsas, άτομα που χαμογελούν, εσωτερικός χώρος
Το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα ανέλαβε να κατασκευάσει το γραφείο του επίσης γνωστού Γαρδικιώτη αρχιτέκτονα Σωτήρη Μπλέτσα. Ο καραγκούνης Σάκης Μπουλούμπασης και ο βλάχος Σωτήρης Μπλέτσας υπολογίζουν ότι η λειτουργία της νέας ξενοδοχειακής μονάδας θα ξεκινήσει έως το τέλος του 2020.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σταδίου 58 και Αιόλου 103
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, περιλαμβάνεται ο Sotiris Bletsas, άτομα που χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.