Τελευταίες Ειδήσεις

Δόμνα Μιχαηλίδου: Η κοινωνική ευαισθησία δεν ανήκει στην αριστερά

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων επισκέφθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου έγινε δεκτή με χαρά και ενθουσιασμό από το Προεδρείο της κομματικής οργάνωσης, από τον Υφυπουργό Κώστα Σκρέκα και τους Βουλευτές και πολιτευτές του νομού, καθώς και από αρκετά τοπικά στελέχη του κόμματος.

Παίρνοντας τον λόγο η ίδια και αφού προηγουμένως την καλωσόρισαν τα τοπικά στελέχη με σύντομους χαιρετισμούς, η Υφυπουργός Εργασίας έκανε εκτενή αναφορά στην κοινωνική πολιτική και πρόνοια που ασκεί η κυβέρνηση, με το κύριο μέλημα της να στρέφεται προς την βοήθεια των ασθενέστερων, αλλά και μια σειρά μέτρων που θα ανακουφίσουν πολλά κοινωνικά στρώματα και βέβαια με την παροχή του επιδόματος γέννας των 2000 ευρώ, που θα δοθεί σε όλα ανεξαιρέτως τα ζευγάρια.

«Στοχεύουμε στην καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα του κοινωνικού κράτους. Η κοινωνική ευαισθησία είναι δική μας υπόθεση και σε καμμιά περίπτωση δεν είναι προσόν της αριστεράς, όπως θέλει τεχνηέντως να παρουσιάζει εδώ και χρόνια η ίδια», υπογράμμισε η κ. Μιχαηλίδου για να συνεχίσει πως «Στόχος της κυβέρνησης και του Υπουργείου είναι νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στις κοινωνικές δομές μέσω ΑΣΕΠ». Αναφερόμενη στα κοινωνικά επιδόματα τόνισε πως αυτά θα καταβάλλονται την τελευταία εργάσιμη μέρα κάθε μήνα, ενώ επιδόματα σε κατοίκους ξένων χωρών θα δίνονται σε αυτούς που ζούνε στην Ελλάδα από 12 χρόνια και άνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.