Τελευταίες Ειδήσεις

ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ-Συγκέντρωση Πέμπτη 23/1, ώρα 8.30 μ.μ.-Όχι στο 5G!(Το νέο πείραμα Παπαστεργίου στην πόλη μας!)




  Σε όποια πόλη η VODAFONE επεχείρησε να φέρει τη νέα της τεχνολογία, τη σούπερ καρκινογόνα 5G, την έδιωξαν κλωτσηδόν (με πρώτη την Καλαμάτα).
   Ο κ. Παπαστεργίου όμως μάζεψε πρόσφατα τη VODAFONE, την έφερε στα Τρίκαλα και –σχεδόν στα μουλωχτά!- οργάνωσε βραδιά για τις «καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές» της «θέτοντας σε λειτουργία την πρώτη της πιλοτική εφαρμογή δικτύου 5G στην πόλη των Τρικάλων».
    Οι επιστήμονες που έχουν ασχοληθεί εκτενώς με την 5G, μας λένε ότι οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, νευρικό στρες, αύξηση των επιβλαβών ελευθέρων ριζών, γενετικές βλάβες, επιληψία, δερματικές ασθένειες και πολλαπλές σκληρύνσεις, μεταλλάξεις στο αναπαραγωγικό σύστημα και στα έμβρυα, άνοια, νευρολογικές διαταραχές, θάνατο…
    Δεν τα γνωρίζει αυτά ο Παπαστεργίου;

     Και το δεύτερο ερώτημα: Θα δεχθούν οι Τρικαλινοί να γίνουν πειραματόζωα;
   Ενόψει και της μεθαυριανής Παγκόσμιας Κινητοποίησης κατά του θανατηφόρου 5G καλούμε τους συμπολίτες μας στη συγκέντρωση-αντίδραση στα θανατηφόρα σχέδια της Δημοτικής Αρχής Παπαστεργίου και της VODAFONE που θα γίνει την Πέμπτη 23/1 και ώρα 8.30 μ.μ. στο «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως-παλιό ΚΤΕΛ).
      Επιχειρούμε ένα ξεκίνημα αγώνα κόντρα στον θάνατο και τις αρρώστιες.
    Για να πετύχει ο αγώνας πρέπει να ενεργοποιηθούν οι πάντες: φορείς, κινήματα, τύπος, πολίτες.
   Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.