Τελευταίες Ειδήσεις

"Casa di Calo"...μια όαση σε απόσταση αναπνοής από την Καλαμπάκα

Ένας πραγματικά επίγειος παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης, των σπορ σε αυτή αλλά και της απόλαυσης βρίσκεται στον ορεινό όγκο της Καλαμπάκας που μπορεί να σας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές και εμπειρίες.
Ο λόγος για το ΣΑΛΕ-ΙΠΠΙΚΟ ΟΜΙΛΟ "CASA DI CALO" που συναντά ο επισκέπτης πηγαίνοντας προς τον Ασπροπόταμο και μόλις 3 χιλιόμετρα πριν την Καστανιά Καλαμπάκας.
Εδώ και 11 χρόνια χάρη στο μεράκι του Κώστα Παπαγιάννη και της οικογένειας του, μια μικρή όαση μέσα στη βουνοπλαγιά, αγναντεύει Καστανιά και Αμάραντο και την μοναδική οροσειρά της Πίνδου με τις πανέμορφες εγκαταστάσεις του από ξύλο δένουν απόλυτα με το τοπίο και την φυσική ομορφιά έχοντας φυσικά την σφραγίδα και την υπογραφή κατασκευαστικά του ιδιοκτήτης της.

Στον καταπράσινο χώρο απολαμβάνει κανείς αξέχαστε στιγμές με καφέ, παγωτά, ποτά, αναψυκτικά και καλό φαγητό με ντόπια κρέατα και παραδοσιακά προϊόντα στο όμορφο σαλέ μέσα στο οποίο δεσπόζει ένα πανέμορφο και ζεστό τζάκι.

Μαγικές οι στιγμές κάθε εποχή του χρόνου και το καλοκαίρι στην τεράστια αυλή του με όμορφα ξύλινα τραπεζάκια και πάγκους η χαλάρωση αποκτά νόημα ενώ υπάρχει και παιδική χαρά ώστε τα παιδιά να χαρούν τη φύση και το παιχνίδι με απόλυτη ασφάλεια.
Βέβαια για τους φίλους των σπορ διοργανώνονται εκδρομές ιππασίας και πεζοπορίας κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη και υπεύθυνο του ΣΑΛΕ "CASA DI CALO" Κώστα Παπαγιάννη ο οποίος θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο και θα νιώσετε σαν φίλοι από παλιά...
Οπότε αν έχετε ανάγκη απόδρασης με δράση και χαλάρωση μην το σκέφτεστε...














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.