Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτυχής ο Πανθεσσαλικός διαγωνισμός καναρινιών



Μια πανδαισία τιτιβισμάτων και χρωμάτων κυριολεκτικά αποτέλεσε ο καθόλα επιτυχημένος Πανθεσσαλικός διαγωνισμός καναρινιών που πραγματοποιήθηκε και φέτος στα Τρίκαλα με πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου.
Ο χώρος του Ε΄ΚΑΠΗ Τρικάλων  φιλοξένησε φέτος τα υπέροχα ωδικά πτηνά που με τόσο πάθος και μεράκι αναπαράγουν οι Τρικαλινοί χομπίστες του είδους αλλά και όλοι οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλία δίνοντας την ευκαιρία να ανταμώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες.
Παράλληλα καταξιωμένοι κριτές που έφθασαν από την γειτονική Ιταλία αφού είδαν τα 650 περίπου καναρίνια και αγριοπούλια που εκτέθηκαν κατέληξαν στην απονομή διακρίσεων-βραβείων δίνοντας έτσι μια άλλη διάσταση και στην φετινή διοργάνωση που ομολογουμένως είχε μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή.


Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στους Τρικαλινούς να επισκεφτούν το χώρο της έκθεσης και να θαυμάσουν από κοντά τις διάφορες ράτσες καναρινιών και να ξεναγηθούν από τα μέλη του ΣΚΑΘ ΚΑΙ όπως δηλώνει το μέλος του Αλέξανδρος Κοτζαμάνης όλα πήγαν θαυμάσια ικανοποιώντας τους διοργανωτές και φυσικά τους χομπίστες εκτροφείς καναρινιών και άγριων πουλιών.
Ευχαρίστησε όλους για την στήριξη και ιδιαίτερα το Δήμο Τρικκαίων που για
Άλλη μια χρονιά φιλοξένησε την έκθεση, την εταιρεία των Αφών Μοράκη για την χορηγία και φυσικά όλους τους Τρικαλινούς κάθε ηλικίας που επισκέφτηκαν την έκθεση ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στη Λάρισα.























Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.