Τελευταίες Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων με «πρωταγωνίστρια» την Σοφία Ζαχαράκη



Με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας άρχισε η αποψινή εκδήλωση γνωριμίας, που διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Τρικάλων στο μύλο Ματσόπουλου, εξαιτίας της καθυστερημένης άφιξης στα Τρίκαλα της Υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη.
Όμως η εντυπωσιακή Υφυπουργός με την άφιξη της, αποζημίωσε τους εκατοντάδες Νεοδημοκράτες που γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, χαιρετώντας τους έναν έναν και περνώντας απ’ όλα τα τραπέζια που είχαν στηθεί στο χώρο.«Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στον κόσμο και όχι πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί θέλουμε να ζούμε τον παλμό της κοινωνίας» τόνισε.
Μαζί της στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιώργος Στεργίουκαι ο Διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού και υπεύθυνος Οργανωτικού  Στέλιος Κονταδάκης.

Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από πλευράς προσέλευσης κόσμου, ενώ τα μέλη της ΝΟΔΕ Τρικάλων είχαν φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες της βραδιάς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάτπυξης Κώστας Σκρέκας, οι Βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Κατρίνα Παπακώστα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, οι Δήμαρχοι Τρικάλων και Πύλης Δημήτρης Παπαστεργίου και Κώστας Μαράβας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλά μέλη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.