Τελευταίες Ειδήσεις

Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Φεστιβάλ Οινων & Αποσταγμάτων Θεσσαλίας στο Μύλο Ματσόπουλου


Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Φεστιβάλ Οινων & Αποσταγμάτων Θεσσαλίας στο Μύλο Ματσόπουλου.  Η μεγάλη γιορτή Οίνου και Αποσταγμάτων διοργανώνεται από τους ίδιους τους παραγωγούς και το συλλογικό τους φορέα, την «ΕΝΟΑΘΕ- ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη της δημοτικής επιχείρησης e-trikala και των Επιμελητηρίων Τρικάλων  και Λάρισας.

Η αυλή του Μύλου μεταμορφώθηκε σε έναν υπαίθριο εκθεσιακό χώρο, στον οποίο 26 Θεσσαλοί οινοποιοί και αποσταγματοποιοί σε ειδικά περίπτερα παρουσιάζουν κρασιά και αποστάγματα από όλο το θεσσαλικό αμπελώνα. Παράλληλα έγιναν ομιλίες πάνω στα προβλήματα του κλάδου αλλά και τους τρόπους ανάπτυξης του Οινοτουρισμού στη Θεσσαλία. Για το θέμα μίλησαν η Αντιπεριφερειάρχης Χ.Ντιντή, η σύμβουλος της ΠΕ Θεσσαλίας Μάγια Τσόκλη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ.Γιαγιάκος, ο πρόεδρος και μέλη της  ΕΝΟΑΘΕ. 

Μουσική, ποιοτικό κρασί και αποστάγματα από όλη τη Θεσσαλία αξίζουν την βόλτα στον υπέροχο Μύλο Ματσόπουλου. Συνοδευόμενα από τοπικά προϊόντα με την υπογραφή Meteorisimo, μια προσφορά του Επιμελητηρίου Τρίκαλων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.