Τελευταίες Ειδήσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ





Σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, είχαμε την τιμή και τη χαρά να επισκεφθεί τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας, ο επανεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπουτίνας, ο οποίος κατάγεται από τη Διάβα.
Κατά την επίσκεψη αυτή και στα πλαίσια της συνεργασίας μας, είχαμε ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο πάνω σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο κ. Μπουτίνας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Ιερού Ναού και για τις δράσεις που σχεδιάζουμε και σημείωσε πως θα σταθεί αρωγός, ο ίδιος και η Περιφέρεια, σε ό,τι χρειαστεί. Με στοχευμένες επισημάνσεις και προτάσεις πάνω σε θέματα που άπτονται των κοινών μας ενδιαφερόντων, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν τομείς στους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε.

Ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Αγίου Δημητρίου Διάβας, ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Μπουτίνα για τη συνεργασία, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη, που δείχνουν προσωπικό ενδιαφέρον σε θέματα της ενορίας μας, θέματα στα οποία η Περιφέρεια μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστούμε, παράλληλα, τον κ. Μπουτίνα για το ενδιαφέρον που δείχνει στον τουριστικό τομέα, στον οποίο θέλει να εντάξει και την κωμόπολη της Διάβας.

Η συνεργασία αυτή αποδεικνύει πως Εκκλησία και Πολιτεία, με αγάπη, σεβασμό και διάκριση, έχουν τη δυνατότητα να πορευθούν και να συνυπάρξουν, σ’ ένα χώρο που καθημερινά αποτελεί κοινό σημείο συνάντησης. Κι αυτός ο χώρος είναι η κοινωνία. Η ενορία της Διάβας θα συνεχίσει τις επαφές και τη συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο χώρο. Εξάλλου, η φύση της Εκκλησίας είναι να ανοίγεται στον κόσμο, στην κοινωνία, χωρίς, όμως να εκκοσμικεύεται η ίδια.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



3 σχόλια:

  1. Νέες εμφανίσεις μετά απο αρκετό καιρό του τεράστιου σε επιτυχίες Γιάννη Μπουτίνα , έργα - έργα. Σήμερα έχουμε φωτογραφίες του από Διάβα ! Λέτε να σκέφτεται πάλι για υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην Καλαμπάκα ? Αύριο απο που θα ανεβάσεις φωτογραφίες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα είναι δυνατόν ο Γιάννη να κατέβει ; Δεν ειναι βιόσιμο το κολυμβητήριο είπε !!! Κριτική στο νέο Δήμαρχο ο Γιαννάκης ! Τα σχόλια Γιαννάκη είναι βιόσιμα ; Γράψε ένα άρθρο μεγάλε χρηματοοικονομικέ σύμβουλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι δυνατόν ο Γιάννης να μην κατέβει ; Δεν είναι βιώσιμο το κολυμβητήριο είπε !!! Κριτική στο νέο Δήμαρχο ο Γιαννάκης ! Τα σχολεία Γιαννάκη είναι βιώσιμα; Το εθνικό στάδιο είναι βιώσιμο; Το κλειστό γυμναστήριο είναι βιώσιμο; Γράψε ένα άρθρο μεγάλε χρηματοοικονομικέ σύμβουλε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.