Τελευταίες Ειδήσεις

...Έχουν γνώση οι φύλακες!!!

Με αφορμή την ανάρτηση δελτίου τύπου στην ιστοσελίδα μας το οποίο φέρει και την υπογραφή του συντάκτη του, οφείλουμε να απαντήσουμε σε εκείνους που βιάστηκαν να μας κάνουν υποδείξεις περί δημοσιογραφικής δεοντολογίας απαιτώντας μάλιστα να κατέβει αμέσως το συγκεκριμένο δημοσίευμα  ειδάλλως θα μας...τακτοποιήσουν και θα μας ξεμαλλιάσουν σύμφωνα με τα λεγόμενά τους καλυπτόμενοι πίσω από μια ανώνυμη τηλεφωνική επικοινωνία.
To "Meteoravoice" στην μέχρι τώρα πορεία του έχει αποδείξει ότι σέβεται τις απόψεις όλων και τις δημοσιεύει προς ενημέρωση της κοινής γνώμης-χωρίς να τις υιοθετεί απαραιτήτως-και σε καμία περίπτωση δεν έχει σκοπό και πρόθεση να προσβάλει κανέναν.

Σε κάθε περίπτωση όμως μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει και την δική του άποψη ώστε να αντικρούσει τα όσα θεωρεί ότι δεν είναι σωστά και αληθή με την ανάλογη επιχειρηματολογία παραθέτοντας συνάμα και στοιχεία επ΄ αυτών.
Βεβαίως και η άποψή του-απάντηση θα αναρτηθεί από την ιστοσελίδα για να μορφώσει άποψή και το κοινό το οποίο καθημερινά ενημερώνεται μέσω αυτής.
Όμως θα πρέπει να γνωρίζουν άπαντες ότι υποδείξεις και απειλές με εκβιαστικό τρόπο δεν έχουν καμία απολύτως θέση στην σύγχρονη δημοκρατική μας κοινωνία και δεν υιοθετούνται από την πλευρά μας.
Θα πρέπει να καταλάβουν όσοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις απειλές και τους εκβιασμούς ότι δεν μας αγγίζουν ούτε μας τρομάζουν.
Το "Meteoravoice"  θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να ενημερώνει τους αναγνώστες του σε κάθε γωνιά της γης που το επισκέπτονται χωρίς φόβο και με γνώμονα πάντα τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση τηρώντας απαρέγκλιτα τους κανόνες του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Όσο για την κυρία που εκστόμισε τηλεφωνικά τις απειλές...καλά θα κάνει να κοιτάξει πρώτα τα του του οίκου της και στη συνέχεια να ψάξει για  επιχειρήματα καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με όσα ο νόμος ορίζει μιας και να γνωρίζει ότι έχουν γνώση οι φύλακες!!!
"Meteoravoice"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.