Τελευταίες Ειδήσεις

«Μικρά Ξυπνήματα» στη Θεόπετρα



           
Το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου, η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας επισκέφθηκε τη Θεόπετρα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί συμμετέχοντας στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2019, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η δράση "Μικρά Ξυπνήματα."  
          Τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου Θεόπετρας και αφού συστηθήκαμε και μάθαμε καλύτερα ο ένας τον άλλον, μιλήσαμε για τον κύκλο της ζωής μέσα από στιγμές της καθημερινότητας. Τα "Μικρά Ξυπνήματα" είναι ένας κύκλος από εικόνες για τον ύπνο και τον ξύπνιο, ένας κύκλος από στιγμές όπως και ο κύκλος της ζωής. 
          Στη συνέχεια, προσκαλέσαμε τα παιδιά να δημιουργήσουν τα δικά τους "μικρά ξυπνήματα" - να επινοήσουν, να μιμηθούν και να δημιουργήσουν εικόνες μέσα από απλές δραστηριότητες. 

          Άραγε τι κάνει ο ήλιος όταν ξυπνάει; ή τι κάνει το μυρμήγκι όταν ξυπνάει; τα παιδιά άφησαν την φαντασία τους ελεύθερη καθώς και την δημιουργικότητά τους και αποτύπωσαν στο χαρτί τα δικά τους "Μικρά Ξυπνήματα." 
          Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Θεόπετρας, κο Γάτσιο Ευθύμιο, καθώς και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεόπετρας, κο Παπακώστα Δημήτριο για τη θερμή φιλοξενία.





                                                                                  
           
                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.