Τελευταίες Ειδήσεις

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ στην Φαρκαδόνα: Εσείς είστε η δύναμη μου...Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ, μίλησε ο υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ Ηλίας Βλαχογιάννης. Η  μεγάλη συμμετοχή των πολιτών της Φαρκαδώνας ανέδειξε τη δυναμική της ΝΔ στις ερχόμενες εκλογές και επανεπιβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη αλλά και τους ισχυρούς δεσμούς που έχει ο Ηλίας Βλαχογιάννης με την τοπική κοινωνία. Άλλωστε, ως Νομάρχης και ως Βουλευτής στήριξε ενεργά την περιοχή και όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει τη βούληση και τη δύναμη την επόμενη μέρα στη Βουλή και την κυβέρνηση να προωθήσει τα αιτήματα του τόπου μας και να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα για τους συμπολίτες μας. Όπως σε όλες τις ομιλίες του, έτσι και στα Τρίκαλα, ο Ηλίας Βλαχογιάννης ανέδειξε ότι :

·        Πάντα στηρίχθηκα στη δύναμη των πολιτών.
·        Πάντα στηρίχθηκα στη δική σας εμπιστοσύνη.
·        Πάντα στηρίχθηκα στην ψήφο σας και την εκτίμηση σας.
·        Εσείς μου δώσατε την εντολή να σας εκπροσωπώ.
·        Εσείς με κάνατε πληρεξούσιο σας.
·        Γι αυτό λογοδοτώ σε σας και ζητώ ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.
·        Με τη δική σας ψήφο και στήριξη, αναμορφώσαμε το Νομό Τρικάλων. Απ άκρη σε άκρη, έγιναν μεγάλα και μικρά έργα, που άλλαξαν τη φυσιογνωμία της περιοχής.
·        Ήμουν πάντα η δική σας φωνή και συνείδηση.
·        Δώστε μου εκ νέου τη δύναμη, να φέρουμε την πολιτική αλλαγή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.