Τελευταίες Ειδήσεις

Mήνυμα νίκης από τη Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη
Μπροστά σε πυκνό ακροατήριο πραγματοποίησε την κεντρική της πολιτική ομιλία στα Τρίκαλα, το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του μουσείου Τσιτσάνη, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη.

Η υποψήφια «γαλάζια» Βουλευτής και μέλος του μητρώου στελεχών της ΝΔ, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αθρόα προσέλευση του στην ομιλία της,  που την γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία, όπως είπε, να συνεχίσει τον αγώνα της, διεκδικώντας με αξιώσεις μια βουλευτική έδρα στα Τρίκαλα.
Η κ. Γάλλου-Δαλκαφούκη αφού έκανε μια μικρή αναφορά στην αρχή της ομιλίας της, σχετικά με το ποια είναι,  από που προέρχεται και τι έχει καταφέρει να κάνει στον πολιτικό της βίο, κάνοντας μια συγκινητική αναφορά στους αείμνηστους γονείς της, ζήτησε την στήριξη όλων ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει να εκλεγεί στην κυβέρνηση της χώρας με ενισχυμένη αυτοδυναμία, για να μπορέσει α εφαρμόσει το κοινωνικό της έργο, που θα αναμορφώσει την Ελλάδα και θα την οδηγήσει και πάλι στην τροχιά της ανάπτυξης και της κανονικότητας και φυσικά ζήτησε στήριξη και στον δικό της προσωπικό αγώνα.


«Πιστεύω στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, γι’ αυτό και συντάχθηκα από την αρχή μαζί του ως μέλος του μητρώου στελεχών του κόμματος. Κοινή μου πεποίθηση και στόχος είναι πως όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο για τον τόπο μας και να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τις επόμενες γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως για όλους όσοι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο εσωτερικό του μουσείου Τσιτσάνη όπου διεξαγόταν η ομιλία, λόγω του πολύ κόσμου, είχαν στηθεί γιγαντοοθόνη και καρέκλες στον εξωτερικό χώρο της εκδήλωσης, για να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν την ομιλία.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.