Τελευταίες Ειδήσεις

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός: Στον «αέρα» η έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων


Κυριολεκτικά στον «αέρα» βρίσκεται η έκδοση των αποτελεσμάτων με τους προσωρινούς πίνακες των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έκδοση τους αφού ακόμα οι αιτήσεις βρίσκονται στο στάδιο του ελέγχου.
Αν οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα σύμφωνα με πληροφορίες και διαρροές αναμένονταν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, τελικά κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Παρότι ο ΟΑΕΔ έχει παραδώσει τις αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλιστικού οργανισμού προκειμένου να προχωρήσει ο έλεγχος τους και να γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων, οι διαδικασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί  από τις αρμόδιες υπηρεσίες με αποτέλεσμα κανείς να μην γνωρίζει τον ακριβή χρόνο ανάρτησης των προσωρινών πινάκων.


Ωστόσο κάθε μέρα καθυστέρησης δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους δικαιούχους αφού θα δυσκολευτούν να βρουν καταλύματα για τη θερινή σεζόν και σε πολλές περιπτώσεις θα τιναχθεί ο οικογενειακός προγραμματισμός των διακοπών.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του κοινωνικού τουρισμού που αφορά το 2018 ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και το νέο του 2019 όπως φαίνεται δεν θα έχει ξεκινήσει αφού μετά την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων θα υπάρξει διαδικασία ενστάσεων και νέου ελέγχου και τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν το λιγότερο μετά από 10 με 15 μέρες.
Υπενθυμίζουμε ότι η διάρκεια διαμονής των δικαιούχων–ωφελουμένων ορίζεται από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις εντός του χρονικού διαστήματος της ως άνω παραγράφου, ενώ προσαυξάνεται κατά πέντε επιπλέον διανυκτερεύσεις για τους δικαιούχους–ωφελούμενους που επιλέγουν τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.