Τελευταίες Ειδήσεις

Η Καλαμπάκα υποδέχθηκε θερμά τον ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΜπροστά σ ένα ενθουσιώδες κοινό φίλων και στελεχών της Παράταξης, μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ.
“Είναι ευτύχημα για το Νομό μας και την περιοχή μας, η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ με τα ΜΕΤΕΩΡΑ.”
 Ένας πραγματικός πολιτιστικός θησαυρός, που φωτίζει σαν φάρος και στολίζει την ευρύτερη περιοχή. Καθήκον και υποχρέωση όλων των θεσμικών φορέων και εκπροσώπων μας, είναι η περαιτέρω στήριξη και αξιοποίηση του τεράστιου Πολιτιστικού αποθέματος και της κληρονομιάς μας. Προς αυτή την κατεύθυνση, η περαιτέρω στήριξη μου στο Δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ και στη Μοναστική Κοινότητα, είναι και ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Εξ άλλου η μέχρι τώρα πορεία μου ως Νομάρχη, το αποδεικνύει:
Η κατασκευή του δρόμου ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
Το οδικό κύκλωμα Μετεώρων.
Η ανακαίνιση και συντήρηση Ιερών Μονών.
Η κατασκευή των δρόμων πρόσβασης κλπ.,

Η δρομολόγηση κατασκευής του φράγματος Νέας Ζωής,
Η ολοκλήρωση του φράγματος Λογγά και η κατασκευή των δικτύων κλπ. Πρώτη προτεραιότητα η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδος Ε-65, για τον οποίο ως Νομάρχης και Βουλευτής, έδωσα σκληρές μάχες. Με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα άμεσης υλοποίησης. Επίσης η δρομολόγηση κατασκευής του σιδηροδρομικού δικτύου που θα συνδέσει τη Θεσσαλία με την Ήπειρο, μέσω Καλαμπάκας.
Καλαμπάκα χωρίς Μετέωρα,
Τρίκαλα χωρίς Μετέωρα,
Ελλάδα χωρίς Μετέωρα,
Ορθοδοξία χωρίς Μετέωρα ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ....
Για αυτό η στήριξη της Μοναστικής Κοινότητας, θα είναι στην πρώτη γραμμή, όπως ήταν για μένα τόσα χρόνια.... Ζητώ τη στήριξη σας στη Νέα Δημοκρατία. Ζητώ τη στήριξη σας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, Ζητώ τη στήριξη σας στον Ηλία Βλαχογιάννη.
" Η ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ με τα ΜΕΤΕΩΡΑ, πρωτοπόρος στην Ανάπτυξη της περιοχής και του Νομού μας.", τόνισε καταχειροκροτούμενος ο Ηλίας Βλαχογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.