Τελευταίες Ειδήσεις

Κ.Σκρέκας: Ισχυρή εκπροσώπηση. Νέα εποχή για τα ΤρίκαλαΒεβαιότητα νίκης και πολιτικής αλλαγής εισπράττει ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Κώστας Σκρέκας στις καθημερινές του περιοδείες.
Το απόγευμα της Κυριακής ο Πρώην Υπουργός περιόδευσε στα χωριά της Φαρκαδόνας και συγκεκριμένα  στην Παναγίτσα, την Πηνειάδα, το Γριζάνο και το Ζάρκο, όπου και έγινε δεκτός με ενθουσιασμό.
Οι Τρικαλινοί εμπιστεύονται τον κ. Κώστα Σκρέκα και του εκφράζουν με κάθε ευκαιρία τη στήριξη τους στο δύσκολο έργο που θα αναλάβει  η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο Πρώην Υπουργός υπογραμμίζει στις συζητήσεις που έχει με τους πολίτες, ότι με την υλοποίηση των απαραίτητων επενδύσεων και την άμεση εκκίνηση όλων των μεγάλων αναπτυξιακών έργων τα Τρίκαλα θα εισέλθουν γρήγορα σε μία νέα εποχή με ανάπτυξη και ευημερία.
 Αυτός είναι ο μόνος δρόμος μέσα από τον οποίο θα δημιουργηθούν νέες, υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας στα Τρίκαλα. ώστε να μειωθεί η ανεργία και να στηρίξουμε τη νέα γενιά και όσους έχουν ανάγκη.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.