Τελευταίες Ειδήσεις

Εργαστήριο «Να μας μιλούσαν τα’ άστρα και να μας έλεγαν την ιστορία τους» και αστροπαρατήρηση με τα παιδιά της κατασκήνωσης «Άγιος Κοσμάς» στο Κακοπλεύρι




Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συμμετέχει στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και δημιουργικότητας, που οργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος για το έτος 2019, με τίτλο "Για Φαντάσου..."

Η δράση Να Μας Μιλούσαν Τ' Άστρα και να μας Έλεγαν την Ιστορία τους θα πραγματοποιηθεί με τα παιδιά της κατασκήνωσης «Άγιος Κοσμάς» την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 7:30 μ.μ. στο Κακοπλεύρι.

Στο πρόγραμμα αυτό θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε την ιστορία της μικρής και της μεγάλης άρκτου. Θα δείξουμε φωτογραφίες των βασικών αστερισμών και θα φτιάξουμε μια μικρή κατασκευή για να βλέπουμε τους αστερισμούς. Στη συνέχεια θα αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη και θα σχεδιάσουμε το δικό μας αστερισμό.


Τέλος, θα πραγματοποιηθεί Βραδιά Αστροπαρατήρησης με το Τηλεσκόπιο της Βιβλιοθήκης. Οι μικροί μας φίλοι θα θαυμάσουν την αστρική μας γειτονιά σε μια ιδανική τοποθεσία μακριά από τα φώτα της πόλης.
           





                                                                                              
                                                                                            Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.