Τελευταίες Ειδήσεις

Αυτό είναι το κόμμα που δεν πήρε ούτε μια ψήφο!Αυτό είναι το κόμμα που δεν πήρε ούτε μια ψήφο!Ούτε μια ψήφο δεν κατάφερε να συγκεντρώσει στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Δημοσθένης Βεργής.
Το κόμμα του, «Ελληνες Οικολόγοι», κατέλαβε έτσι την τελευταία θέση, από τα 21 κόμματα που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές, με μηδενικό αποτέλεσμα.
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Δ. Βέργης, ο λόγος που το κόμμα του Βεργή δεν πήρε ούτε μία ψήφο είναι επειδή τα ψηφοδέλτια του συγκεκριμένου κόμματος δεν υπήρχαν καν στα εκλογικά τμήματα.
Ο Βεργής είχε αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, δήλωσε τους τρεις υποψήφιους στον Άρειο Πάγο, αλλά δεν είχε να καταβάλει τα χρήματα που απαιτούνταν για να εκδώσει ψηφοδέλτια.

«Λόγω οικονομικών δυσχερειών στείλαμε στο υπουργείο Εσωτερικών έγγραφο που έλεγε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις εκλογές και δεν θα τυπώσουμε ψηφοδέλτια. Το κόστος ήταν 50.000 ευρώ και δεν τα είχα. Εγώ, δεν πήρα καμία επιχορήγηση. Ζητήσαμε να γίνει κοινοποίηση στα εκλογικά τμήματα, αλλά προφανώς δεν έγινε» λέει ο πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων.
Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών τον συμπεριέλαβε στα αποτελέσματα, καθώς είχε δηλώσει την υποψηφιότητά του, αλλά τελικά δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.