Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ από το BEE BOUGLA




   
Το μεσιτικό γραφείο Bee Bougla έχοντας πλέον εδραιωθεί στα Τρίκαλα και θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία που χάραξε αναζητά νέους συνεργάτες  σε Τρίκαλα και Καλαμπάκα.

     Το δίκτυο της Bee Real Estate μετρώντας 7 χρόνια από την ίδρυσή της δημιούργησε ισχυρό και αναγνωρισμένο εταιρικό όνομα (Brandname) και διαθέτει σήμερα στο δίκτυο της 26 γραφεία και 200  Συνεργάτες – Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας σε όλη την Ελλάδα.

     Οι υποψήφιοι Συνεργάτες μας  μετά από εξειδικευμένη εκπαίδευση που τους παρέχουμε για την άσκηση του επαγγέλματος του real estate (Bee Base Training & Bee Practice Training ), θα είναι έτοιμοι να χτίσουν μια καριέρα στον κτηματομεσιτικό κλάδο, απολαμβάνοντας τις μεγαλύτερες προμήθειες της Αγοράς, χωρίς να σταματά η διαρκής εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την αγορά ακινήτων και τις τεχνολογίες αιχμής που θα κάνουν πιο εύκολη και αποδοτική την δουλειά τους.

    Η Bee real estate διαθέτει τρεις βαθμίδες στην κλίμακα των ποσοστιαίων αμοιβών που παρέχει στους Συμβούλους Ακινήτων-Συνεργάτες της, οι οποίες στην υψηλότερη κατηγορία τους φθάνουν μέχρι το 100% της συνολικής μεσιτικής αμοιβής.


    Στα παραπάνω πλεονεκτήματα έρχεται να προστεθεί η χρήση του πιο εξελιγμένου διαδικτυακού ιδιόκτητου μεσιτικού προγράμματος το Bee Intrahome, μια ευέλικτη εφαρμογή διαχείρισης πελατολογίου και διαφήμισης ακινήτων, η οποία αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για την εύρυθμη άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητας των Συμβούλων-Συνεργατών μας.

    Η Bee real estate επιπλέον υποστηρίζει στα γραφεία της τους Συνεργάτες της σε θέματα Marketing και διαχείρισης εξόδων, παρέχει γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη με management υψηλών προδιαγραφών ώστε ο Σύμβουλος Ακινήτων της Bee (Bee Agent) να ασκεί το επάγγελμα του κτηματομεσίτη με αξιόπιστο, σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο, απόλυτα εναρμονισμένο στις συνθήκες και τα χαρακτηριστικά της Ελληνικής Αγοράς Ακινήτων.


    Ο υποψήφιος Συνεργάτης της Bee, ως απαραίτητα προσόντα πρέπει να έχει:
• Απολυτήριο Λυκείου
• Επαγγελματική φιλοδοξία για επιτυχία, ανεξαρτήτως προϋπηρεσίας
• Επιθυμία για καριέρα στο χώρο του real estate
• Ευχέρεια και άνεση στην επικοινωνία
• Ενεργητικότητα για δυναμική εργασία

 



    Αποστείλατε βιογραφικό στην ηλεκτρονική διεύθυνση του γραφείου μας και  θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Η    Broker του γραφείου των Τρικάλων κα Βίκυ Μπούγλα, 
 Σύμβουλος Ακινήτων | Εκτιμητής Ακινήτων
 κ.: 6974760381 | m.: vicky@bee-bougla.gr
 
 Ελ.Βενιζέλου 9 - 42132 - Τρίκαλα | Τ. & F.: 2431772913
 s.: www.bee-bougla.gr | m.: info@bee-bougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.