Τελευταίες Ειδήσεις

Μικέλης Χατζηγάκης: Θέλω να δώσω νέα δύναμη στα Τρίκαλα

Η απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη να με εμπιστευθεί και να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης των επερχόμενων εθνικών εκλογών αποτελεί υψίστη τιμή στο πρόσωπο μου.
Παράλληλα με δεσμεύει με αίσθημα ευθύνης στον κοινό μας στόχο για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και ο τόπος μου για να πάει μπροστά.
Μπαίνω στην πολιτική γιατί θέλω να στηρίξω τους σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους. Για να στηρίξω την μεσαία τάξη που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και της οικονομίας μας. Για στηρίξω χωρίς λαϊκισμούς τους αδύναμους συμπολίτες μου.
Γνωρίζω ότι ο τόπος μου χρειάζεται ισχυρή και σοβαρή ανανέωση, φωνή και διεκδίκηση και είμαι πανέτοιμος δώσω και την προσωπική μου μάχη για τον σκοπό αυτόν.

Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και μαζί με τους συμπολίτες μου για να φέρουμε όλοι μαζί τα Τρίκαλα στη θέση που τους αξίζει.
Μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε, και θα τα καταφέρουμε.
Σ’ αυτή την μάχη που αρχίζει στις εθνικές εκλογές δηλώνω ότι θα είμαι παρών, όπως παρών θα συνεχίσω να είμαι και την επόμενη μέρα για τα Τρίκαλα!

Μικέλης Χατζηγάκης
Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.