Τελευταίες Ειδήσεις

Μικέλης Χατζηγάκης: Νέα δύναμη στα Τρίκαλα

«Νέα δύναμη στα Τρίκαλα» είναι το κεντρικό σύνθημα του Μικέλη Χατζηγάκη, όπως αποτυπώνεται και στο φυλλάδιό του που κυκλοφόρησε ευθύς με την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, καθώς είναι:
Νέος γιατί, πρόκειται για τον νεότερο του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας που επιπλέον πολιτεύεται για πρώτη φορά.
Δυνατός γιατί, στοχεύει να διαδραματίσει ρόλο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο προκειμένου να στηρίξει καθοριστικά τα Τρίκαλα.
Όπως μάλιστα αναφέρει, κάθε μέρα εδώ και μήνες, συναντά συμπατριώτες του και συζητά μαζί τους. «Είμαι έτοιμος να δουλέψω ακόμη και πέρα από τις δυνάμεις μου, για να φέρουμε όλοι μαζί τα Τρίκαλα στη θέση που τους αξίζει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και θα τα καταφέρουμε. Να είστε βέβαιοι για αυτό», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Τα Τρίκαλα πρέπει να στηριχθούν δυνατά. Κι αυτό σημαίνει να υλοποιήσουμε τις υποδομές και να υποστηρίξουμε τους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους νέους μας. Κανείς να μην μείνει πίσω. Δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο. Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα δύναμη που θα προωθήσει τα συμφέροντα του τόπου μας στα κέντρα εξουσίας», καταλήγει ο Μικέλης Χατζηγάκης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.