Τελευταίες Ειδήσεις

Κώστας Φαμίσης-Επιστροφή στη λογική και στο ΚΙΝΑΛ
Το ΚΙΝΑΛ αποτελεί δύναμη σταθερότητας και «ως υπεύθυνη αντιπολίτευση δεν θα αφήσει τη χώρα να μπει σε περιπέτειες» τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος για το νομό Τρικάλων Κώστας Φαμίσης μια εβδομάδα  πριν από τις εκλογές. Παράλληλα σημειώνει πως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε και ήρθε η ώρα «για την επιστροφή της πολιτικής στη λογική και την επιστροφή των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής».
Κάτι που άλλωστε συμβαίνει και παρατηρείται έντονα το τελευταίο διάστημα κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιεί σε κάθε γωνιά του νομού όπου εισπράττει μηνύματα επιστροφής ψηφοφόρων και στελεχών του ΠΑΣΟΚ στον φυσικό τους χώρο οι οποίοι όπως λένε θέλουν η μεγάλη δημοκρατική παράταξη να αποκτήσει την αίγλη και την δυναμική του παρελθόντος γιατί διαθέτει την εμπειρία και τα στελέχη ώστε να προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στην πατρίδα και τους Έλληνες.

Εκτιμά ότι τα ποσοστά του ΚΙΝΑΛ θα αυξηθούν σε σχέση με τις ευρωεκλογές παρά τα όσα αναγράφονται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις καθώς ακόμη και ψηφοφόροι που ψήφισαν τον κ. Τσίπρα επιστρέφουν στη βάση υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε με την πολιτική του να αναδειχθεί στον μέγα χορηγό του κ. Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάστηκε, απέτυχε και αποδοκιμάστηκε. Μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει πια ντέρμπι. Ήρθε η ώρα για την επιστροφή της πολιτικής στη λογική, για τη στροφή και επιστροφή των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής καταλήγει ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος Κώστας Φαμίσης καλώντας τους πολίτες της περιοχής να προσέλθουν την Κυριακή 7 Ιουλίου στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί η αποχή δεν ωφελεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.