Τελευταίες Ειδήσεις

Χρ. Σιμορέλης: Αισιόδοξα μηνύματα από τα χωριά της Φαρκαδόνας    
Την Παρασκευή ο Χρήστος Σιμορέλης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Τρικάλων, συνέχισε τις περιοδείες του στα χωρία του δήμου Φαρκαδόνας. Το πρωί βρέθηκε στη λαϊκή της Φαρκαδόνας όπου μίλησε με πολίτες και παραγωγούς. Το απόγευμα επισκέφτηκε τα χωριά Πετρωτό, Κρήνη και Αχλαδοχώρι. Η υποδοχή των πολιτών ήταν θερμή και έγιναν ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολούθησε συλλογική ομιλία, με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων, στην πλατεία της Οιχαλίας.
    Ο Χρ. Σιμορέλης συνεχίζει δυναμικά και αισιόδοξα τον προεκλογικό αγώνα. Στόχος είναι να έρθει σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Ενημερώνει για τα πεπραγμένα και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα επιδιώκει να μάθει από κοντά τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους.

     Η ΝΔ επιθυμεί να μας βυθίσει στη λήθη. Δε θα συμβεί αυτό! Η Ελλάδα έχει μια ιστορική ευκαιρία να βγει από μια δεκαετία πόνου, μπαίνοντας σε μια νέα δεκαετία ανάπτυξης, δικαιοσύνης και προοπτικής, έχει τη δυνατότητα την επόμενη 4ετία να κάνει άλματα προς τα μπρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να εγγυηθεί την επόμενη μέρα της πατρίδας μας. Είναι κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία δίνοντας τα κλειδιά για το ταμείο -που τώρα είναι γεμάτο- σε αυτούς που το χρεοκόπησαν. Στις 7 Ιουλίου η μάχη είναι ανοιχτή και μπορεί να κερδηθεί. Αυτή τη φορά αποφασίζουμε αν θα συνεχίσουμε όλοι μας την πορεία προς τα εμπρός χωρίς να αφήσουμε κανέναν απροστάτευτο, αυτή τη φορά αποφασίζουμε για τη ζωή μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.