Τελευταίες Ειδήσεις

Δίπλα στους κατοίκους των χωριών ο Γιώργος Ηλιάδης

Αποφασισμένος να “οργώσει” όλο το ν. Τρικάλων είναι ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Ηλιάδης, αφού συνεχίζει ακούραστος τις καθημερινές του περιοδείες, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς με τους πολίτες.

Το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε τα χωριά Σπαθάδες, Αύρα, Άγιο Νικόλαο, Καλλιθέα, Κονισκό, Φλαμπουρέσι, Λογγά, Αχελινάδα, Αγία Τριάδα, Γερακάρι και Μαυρέλι.

Για ακόμα μια φορά, ο νεαρός υποψήφιος βουλευτής έγινε αποδεκτός με χαμόγελα από τους κατοίκους των περιοχών, αφού η αμεσότητα και η απλότητα που τον διακρίνει τους έχει κερδίσει.

Ο Γιώργος Ηλιάδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των χωριών, κατέγραψε τις απόψεις τους, άκουσε τα προβλήματα τους και για ακόμα μια φορά επανέλαβε την κρισιμότητα αυτών των εθνικών εκλογών.


Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι με κάθε τρόπο θα πρέπει να ενισχυθούν τα χωριά και να στηριχθούν οι κάτοικοι για να μείνει ο κόσμος στον τόπο του.  Σημείωσε δε, ότι το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά θα αντιμετωπίσουν με σεβασμό τις αγωνίες και τις προσδοκίες των πολιτών.

Με την καθημερινή του επαφή με τους πολίτες ο Γιώργος Ηλιάδης αποκτά όλο και πιο σαφή εικόνα για τους τρόπους με τους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί η τοπική οικονομία, με γνώμονα πάντα ένα καλύτερο παρόν και κυρίως ένα ασφαλές μέλλον για τους πολίτες! Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.